Miesss.nl | Algemene voorwaarden

 

1.Algemeen:

 

Miesss  is een onderdeel van The CF & C Company en  ingeschreven bij de Kamer van Koophandel voor Brabant onder nummer17072075. Het BTW nummer is NL806780204B01. Vrijwel al onze producten zijn gemaakt uit hergebruikte materialen, als gevolg hiervan zult u nooit een exact zelfde artikel kunnen bestellen.

 

2. Houtkleur:

 

Sloophout zoals door Miesss  gebruikt heeft zijn eigen unieke kleur en tekening en heeft geen kleurnummer.

Steigerhout zoals door Miesss gebruikt  is nieuw en wordt gebeits in een variatie aan tinten zodat 

geen enkele plank gelijk is.

Miesss verwerkt op verzoek uiteraard ook origineel oude steigerplanken

 

3.Aansprakelijkheid:

 

Meubelen die door Miesss  zijn vervaardigd dienen ten alle tijden onder toezicht van volwassenen gebruikt te worden. Miesss neemt geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de door Miesss  geleverde goederen.

 

4. Garantie:

 

De door Miesss  gebruikte houtsoorten zijn krimp-en rekgevoelig (denk aan vochtpercentage) hout ‘leeft' onder invloed van het vochtgehalte in de leefomgeving. Extreme krimp of rek in een van onze meubelen, binnen 2 maanden na aanschaf, worden na beoordeling van een van onze vakmensen door Miesss  gerepareerd, danwel  vervangen. Factuurdatum is geldig. Onze sloop-/steigerhouten meubelen worden vervaardigd uit zo goed mogelijk geselecteerd massief sloop-/steigerhout (vuren en grenen), waardoor een product ontstaat dat leeft. De uiterlijke kenmerken hiervan zijn kleur en nerfvariaties. Sloop-/steigerhout kan reageren op vocht en temperatuur verschillen. Scheurtjes en naadwerkingen kunnen en mogen om deze redenen optreden, en verminderen niet de waarde van het product. Om dat dit bij massief hout niet te voorkomen is, kunnen wij dit niet als klacht in behandeling nemen. Voorkom echter wel plotselinge temperatuur verschillen en plaats het meubel niet te dicht bij warmtebronnen of in direct zonlicht. Een meubel van sloop-/steigerhout heeft een doorleefde en robuuste uitstraling met de ‘ruwheid’ en ‘oneffenheid’ die hier bij past.

 

5. Reclame:

 

a.Een reclame met betrekking tot de verrichte werkzaamheden en -/ of het factuurbedrag dient schriftelijk binnen 7 na de verzenddatum te geschieden (van de stukken of informatie waarover opdrachtgever reclameert), dan wel binnen 7 dagen na de ontdekking van het gebrek, indien opdrachtgever aantoont dat hij het gebrek redelijkerwijs niet eerder kon ontdekken.

b. Indien de reclame niet tijdig wordt ingesteld vervallen alle rechten van opdrachtgever in verband met reclame.

 

Mandje

De winkelwagen is leeg
  • image